Maya

Maya har bestandig vært interessert i YOGA, men det var ikke før ...2005/2006...hun forsiktig begynnte å nærme seg YOGA aktivt. 

I tillegg har hun siden 2008 fordypet seg i VIPASSANA meditasjon...as taught by S.N.Goenka. I denne tradisjonen er ANICCA (uttales annicha) troen på at alt er uvarig og i konstant forandring...noe som også kan sees tydelig i en jevnlig yogapraksis...da ser man fort forskjeller fra gang til gang både fysisk og psykisk.

I 2014 fullførte hun og besto en 1.-årig yogalærerutdannelse RYT 200 (Yoga Alliance) i regi av Zenit Yoga. Denne utdannelsen baserte seg i hovedsak på klassisk yoga - HATHA YOGA.

Samtidig i 2014 fullførte hun MODUL 1 for yogalærere på 32 timers fordypning i Yin Yoga i regi av Magdalena Mecweld i Stockholm...har også fullført MODUL 2, 3 og 4.
Dette er en form for yoga hun har drevet med siden 2012, og som hun elsker. 

Utover dette har hun deltatt på et utall workshops/retreats i forskjellige yogastiler både i inn og utland. Det var faktisk på et retreat i Hellas hun oppdaget Yin Yoga, og forelsket seg pladask i denne måten å gjøre yoga på.

På FysMed Klinikken på Øya underviser hun en klasse i uken på onsdager 1700-1800 i avspenningsyoga der det fokuseres mye på pust og myke enkle yogastillinger som alle kan gjøre. 

Maya mener alle kan gjøre en eller annen form for yoga. Man må bare respektere og akseptere den kroppen man har og modifisere ut fra det.