Maya

Maya har bestandig vært interessert i YOGA, men det var ikke før ...2005/2006...hun forsiktig begynnte å nærme seg YOGA aktivt. 

I tillegg har hun siden 2008 fordypet seg i VIPASSANA meditasjon...as taught by S.N.Goenka. I denne tradisjonen er ANICCA (uttales annicha) troen på at alt er uvarig og i konstant forandring...noe som også kan sees tydelig i en jevnlig yogapraksis...da ser man fort forskjeller fra gang til gang både fysisk og psykisk.

I 2014 fullførte hun og besto en 1.-årig yogalærerutdannelse RYT 200 (Yoga Alliance) i regi av Zenit Yoga. Denne utdannelsen baserte seg i hovedsak på klassisk yoga - HATHA YOGA.

Samtidig i 2014 fullførte hun MODUL 1 for yogalærere på 32 timers fordypning i Yin Yoga i regi av Magdalena Mecweld i Stockholm...har også fullført MODUL 2, 3 og 4.
Dette er en form for yoga hun har drevet med siden 2012, og som hun elsker. 

Utover dette har hun deltatt på et utall workshops/retreats i forskjellige yogastiler både i inn og utland. Det var faktisk på et retreat i Hellas hun oppdaget Yin Yoga, og forelsket seg pladask i denne måten å gjøre yoga på.

På FysMed Klinikken på Øya underviser hun en klasse i uken på onsdager 1700-1800 i Yin Yoga.

Maya mener alle kan gjøre en eller annen form for yoga. Man må bare respektere og akseptere den kroppen man har og modifisere ut fra det.