Klasser

Yin Yoga - #där du är

Fram till påsk har du möjlighet till att "droppa in" på Radisson Blu Royal Garden och bli med på en Yin Yoga timme som varar i 90 minuter. Varje tisdag mellan kl. 17-18.30.

Tre tisdagar i april och en torsdag i maj är det "Yin Yoga - #där du är". Ett fyra veckors kurs där förhoppningen är att du skall finna positioner du finner vila i och tar med dig till "där du är". 10. april - 17. april - 24. april - 3 maj - kl. 17-18.30.

Yogasalen finner du i anslutning till träningsrummet.

Kontakt - ann@alw-yoga.no - SMS 488 66 195 - Facebook ALW YOGA - Messenger Ann Louise Waagan

 

 

Produkt Pris
Yin Yoga - drop in 200,00 kr
Yin Yoga - drop in klippekort - 6 klipp 1000,00 kr
Yin Yoga - 4 ukers kurs 700,00 kr
Sommaryoga 2017 Pris
5. juli kl. 17.30-19.00: "Rygg- och knähelare" - Drop in Radisson Blu Royal Garden Trondheim 200,00 kr
12. juli 17.30-19.00: "Detox & Energi" - Drop in Radisson Blu Royal Garden Trondheim 200,00 kr
19. juli 17.30-19.00: "Djup revitalisering" - Drop in Radisson Blu Royal Garden Trondheim 200,00 kr

Välkommen på sommaryoga på Radisson Blu Royal Garden i Trondheim! Det är bara att "droppa in" om du har tid och lust:)

Vi guidar dig till avslappningens djupare domäner. Du behöver bara din kropp och ditt sinne. Du är perfekt precis som du är och inga förkunskaper behövs.
Yin Yoga är en långsam, mjuk och följsam yoga där man övar sig på medveten närvaro. Vi vilar mjukt i ställningarna och undviker att ”stretcha” (vi utför så kallad passiv stretch). Vi använder hjälpmedel som stöd, så som kuddar, blocks och bolsters. Vi undviker att dra och kämpa. Vi slappnar av.
Är det något du funderar på så ta gärna kontakt.

Välkommen!♥

Vår 2017
12. mars: "Odla livet" – Radisson Blu Royal Garden Trondheim 500,00 kr
2. april "Soulbells and voices" - Radisson Blu Royal Garden Trondheim 500,00 kr
23. april: ”The sweetness of doing nothing" – San Kalpa Stjørdal 500,00 kr
3x3 Workshops - 3 timmar x 3 söndagar 1200,00 kr

Välkommen till tre workshops i Yin och Restorativ Yoga som är tre timmar långa. Vi startar kl. 17 och avslutar kl. 20. De två första workshopsen blir på Radisson Blu Royal Garden i Trondheim och den sista på Stjørdal och Sankalpa Yogasenter – www.sankalpa.no

12. mars: "Odla livet" – Trondheim
Jordelementet är relaterat till moder jord. Den närande jord som föder alla växter och träd – och oss. En person med friskt jordelement känner sig lugn även i tider av förändringar. När elementet är i balans hjälper det oss att känna stabilitet även då livet kan vara i kaos.
När jordelementet är sunt och fri från blockeringar, hjälper det oss i vårt sökande efter harmoni.
Odla livet – ge näring till livet. Bli med på en workshop där magen och mjälten är central.

2. april "Soulbells and voices" – Trondheim
Det är kallt och mörkt. Energin är stilla, vilar. Vintern är årstiden då vi måste konservera energi och samla styrka så vi har ny energi till våren. En fin tid för mer inombords arbete som meditation, yoga och vila. I kinesisk medicin är vattenelementet relaterat till vintern. Elementet består av njurarna och urinblåsan. Njurarna sägs öppna sig i öronen, så en person med starka njurar kan höra fem toner:) Vi tar dig med på en musikalisk resa kombinerat med positioner som stimulerar vattenelementet.

23. april: ”The sweetness of doing nothing" – Trondheim
Finns många sätt att göra det på, många vägar till stillhet och ro, Yoga är en av dem.
Stillhet kan vara medicin i vårt hektiska vardagsliv. Att vara stilla med det som är, finna ett rum för stillhet, det kan vara den nya lyxen. I ett långsamt tempo och yttre stillhet kanske du kan finna din inre stillhet och känsla av fred.
Stilla vila - Den viktigaste ställningen i all yoga, den som gör att allt man har gjort innan faller på plats. När hjärtat och huvudet är i samma höjd börjar aktiveringen av det parasympatiska nervsystemet. Välkommen till en workshop i Restorativ Yoga.

Vi guidar dig till avslappningens djupare domäner. Du behöver bara din kropp och ditt sinne. Du är perfekt precis som du är och inga förkunskaper behövs.
Yin Yoga är en långsam, mjuk och följsam yoga där man övar sig på medveten närvaro. Vi vilar mjukt i ställningarna och undviker att ”stretcha” (vi utför så kallad passiv stretch). Vi använder hjälpmedel som stöd, så som kuddar, blocks och bolsters. Vi undviker att dra och kämpa. Vi slappnar av. I Restorativ Yoga undviker vi alla slags obehag. Vi stimulerar ingenting. Vi låter allt bara vara och vilar.

Prisen är kr 500 per workshop. Önskar du delta på alla tre är prisen kr 1200. Sänd anmälan till ann@alw-yoga.no och du vill motta en faktura med anmälningsavgift. Är det något du funderar på så ta gärna kontakt.

Avbokningsregler; Vid avbokning 30 dagar före refunderas hela beloppet, 15-30 dagar 50%, 0-15 dagar innan mot läkarintyg.

Välkommen!♥